Op.Dr. Hasan Feyzi KATIÖZ

DOĞUM TARİHİ: 08.08.1971

EĞİTİM:

CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ

HAYDARPAŞA NUMUNE EAH (ORTOPEDİ ve TRAVMATOLOJİ) (UZMANLIK)

DENEYİM:

SAKARYA KARASU DEVLET HASTANESİ (BAŞHEKİM YARDIMCILIĞI ve BAŞHEKİMLİK)

SAKARYA YENİKENT DEVLET HASTANESİ (BAŞHEKİMLİK)

ÖZEL BEYHEKİM HASTANESİ (2010-) (BAŞHEKİM YARDIMCISI)

KURS-SEMİNER ve ALINAN SERTİFİKALAR:

İLİZAROV YÖNTEMLERİ UYGULAMA EKSTERNAL FİKSARTÖR UYGULAMA KURS SERTİFİKASI (2002)

PEDİATRİK ORTOPEDİ PONSETİ YÖNTEMİYLE PES EKİNOVARUS ALÇILAMA KURS SERTİFİKASI (2004)

ATROPLASTİK KALÇA AMELİYATLARI UYGULAMALI EĞİTİM KURS SERTİFİKASI (2009)

ÜYE OLUNAN DERNEK ve STK’LAR:

YABANCI DİL: İNGİLİZCE

TEDAVİ ALANLARI:

DİZ ve KALÇA PROTEZİ

HER TÜRLÜ TRAVMA

YARA BAKIM TEDAVİSİ (TAMAMLAYICI TIP DÂHİL)

SPOR HEKİMLİĞİ

EKLEM İÇİ ENJEKSİYONLAR

Op. Dr. Hasan Feyzi KATIÖZ 2010 yılından beri hastanemizde görev yapmaktadır. Ortopedi olarak her türlü protez ameliyatını deneyimli bir anestezi ve hemşire ekibiyle beraber başarılı bir şekilde yapmaktadır. Diz ve kalça protezlerini, deneyimli servis hemşirelerimizle beraber ertesi gün yürütmektedirler.  Bugüne kadar 9000 civarında diz 6000 civarında kalça protez ameliyatı yapmıştır. Travmatoloji olarak her türlü kırık ameliyatını gerek alet ve cihaz donanımı olarak, gerek deneyimli ekip olarak başarı ile yerine getirmektedirler. Spor hekimliği olarak da özellikle diz bağ yaralanmaları (Ön çapraz bağ vb. ) ve menüsküs yırtıkları artroskopik  (kapalı ameliyat) olarak yapmaktadır. Spor hekimliği açısından cihaz, bilgi ve tecrübe ile hastalarımızı tedavi ederek ve fizik tedavi ve rehabilitasyon ünitemizle bu konuda ve diğer konularda koordineli bir şekilde tedavi yürütülmektedir. Pediatrik (çocuk)  ortopedi olarak özellikle doğuştan kalça çıkığı ve doğuştan çarpık ayak (pes ekinovarus) tedavilerinin de takiplerini yapmaktadır. Ayrıca tüm bunlar yanında alternatif tıp tedavi yöntemleri ile de hastalarımıza yardımcı olmaktadır.

Poliklinik
ORTOPEDİ VE TRAVMATOLOJİ