Uzm. Dr. Attila Alp GÖZÜBÜYÜK

DOĞUM TARİHİ: 27.06.1979

EĞİTİM:

BURSA ULUDAĞ TIP FAKÜLTESİ

İZMİR, DR. BEHÇET UZ ÇOCUK SAĞLIĞI HASTALIKLARI ve ÇOCUK CERRAHİSİ HASTANESİ (UZMANLIK EĞİTİMİ)

İSTANBUL, OKMEYDANI EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ (UZMANLIK EĞİTİMİ)

DENEYİM:

SAĞLIK OCAĞI PRATİSYEN HEKİM (TRABZON 2008)

EĞRİDİR DAĞ KOMANDO OKULU, ASKERİ ACİL TIP EĞİTİMİ (ISPARTA 2009)

1. BEHÇET UZ ÇOCUK HASTALIKLARI ve CERRAHİSİ EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ ASİSTAN HEKİM (İZMİR 2010)

SÜRMENE DEVLET HASTANESİ – ACİL SERVİS (TRABZON 2012)

SARIYER TOPLUM SAĞLIĞI MERKEZİ; TÜTÜN ÜRÜNLERİ DENETLEME, AŞI ve BAĞIŞIKLAMA, ÇEVRE SAĞLIĞI BİRİMİ, BULAŞICI HASTALIKLAR BİRİMİ ŞEFİ (İSTANBUL 2014)

OKMEYDANI EĞİTİM ve ARAŞTIRMA HASTANESİ, ÇOCUK SAĞLIĞI ve HASTALIKLARI KLİNİĞİ ASİSTAN HEKİM (İSTANBUL 2015)

KURS SEMİNER ve ALINAN SERTİFİKALAR:

ASKERİ ACİL TIP EĞİTİMİ EĞRİDİR DAĞ KOMANDO OKULU (2009 ISPARTA)

ÇOCUKLARDA İLERİ YAŞAM DESTEĞİ (ÇİLYAD) (2013 TRABZON)

TRAVMA RESÜSTASYON KURSU (TRK) (2013 TRABZON)

ERİŞKİN İLERİ YAŞAM DESTEĞİ (İLYAD) (2013 TRABZON)

1. MİLLİ PEİDYATRİ KONGRESİ (ANTALYA 2015)
  2. THE EUROPEAN YOUNG PEDİATRİCİANS ASSOCİATİON KONGRESİ (İSTANBUL 2015)

NEONATAL RESÜSTASYON (YENİDOĞAN YENİDEN CANLANDIRMA) PROGRAMI (NRP) (2015 İSTANBUL)

1. MİLLİ PEDİYATRİ KONGRESİ (ANTALYA 2016)
  2. PUADER (PEDİYATRİ UZMANLIK AKADEMİSİ DERNEĞİ) KONGRESİ (İSTANBUL 2016)
  3. TÜRK PEDİATRİ KURUMU GENÇ PEDİATRİSTLER KONGRESİ (2016 İSTANBUL)

ÇOCUK GELİŞİM İZLEME ve DEĞERLENDİRME UYGULAYICISI SERTİFİKASI   (2016 İSTANBUL)

BAKIRKÖY SADİ KONUK EAH ÇOCUK YOĞUN BAKIM TEORİK-PRATİK EĞİTİMİ (2018 İSTANBUL)

AŞI OKULU (2018 ANTALYA)

ÜYE OLUNAN DERNEK ve STK’LAR:

SAĞLIK EMEKÇİLERİ SENDİKASI (SES)

YABANCI DİL: İNGİLİZCE

TEDAVİ ALANLARI:

YENİDOĞAN- BEBEK ÇOCUK HASTALIKLARI

ÇOCUK GELİŞİM İZLEME ve DEĞERLENDİRME

SAĞLIKLI ÇOCUK İZLEMİ

SOSYAL PEDİATRİ

BEBEK ve ÇOCUKLARDA BESLENME

EMZİRME İZLEMİ ve DANIŞMANLIK

Uzm. Dr. Attila Alp GÖZÜBÜYÜK, 2020 yılından bu yana hastanemizde çocuk sağlığı ve hastalıkları hekimi olarak görev yapmaktadır. Daha önce uzun süre poliklinik hizmetleri dışında çocuk yoğun bakım, yenidoğan yoğun bakım, çocuk acil birimlerinde çalışmıştır. Gelişimsel pediatri, anne sütü ve emzirme, bebek ve çocuk beslenmesi konularında ilgili bölümler ve kurumlardan spesifik teorik ve pratik eğitimler almıştır. Şu an polikliniğinde, tüm yaş gruplarına ait hastalıklar, alerji, yenidoğan takibi, aşılama, sağlam çocuk takibi, sosyal ve gelişimsel pediatri, bebek ve çocuk beslenmesi konularında hizmet vermektedir. Birçok nedenle emzirme sorunu yaşayan anneleri ve bebeklerini çalışmaları sonucunda edindiği tecrübelerle oluşturduğu tanı ve takip sistemi aracılığı ile anne sütü emzirmeye adapte etmektedir. Sağlam çocuk takibinin tüm aşamalarını sistemli şekilde koordine ederek biyopsikososyal bir canlı olan insanı en temelden en genele değerlendirmekte ve sosyal sorunları çözmektedir. Gelişimsel aşamalarının olgunlaşmasından otizm, konuşma sorunları gibi karmaşık problemlerin erken teşhisi aşamasında özel testler, değerlendirme ölçekleri, kapsamlı sorgu ve muayene ile güçlü ve eksiksiz bir takip sistemi kullanmaktadır. Beslenme reddi yaşayan çocukların doğal beslenmeye adaptasyonu, uyku sorunlarının anne-baba ortaklığı ile çözüm yöntemleri sunmaktadır. Semptomlardan daha çok hastalıkların temelinde yatan nedeni ortadan kaldırmayı düstur edinen, çocuk odaklı ve aile ile tartışarak karar alınan bir klinik bakışla doğadan kopmadan modern tıbbın ışığında küçüklerin değerlendirilmesi ve hastalıklarının sağaltımının yapılmasına azami özen göstermektedir.

Poliklinik
ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI